Kontaktanonse tantra massasje

kontaktanonse tantra massasje

Kontakt meg hvis du vil vite mer om mine tantriske og sjamanistiske sesjoner eller arrangement. Tantra massage & Shamanistic healing near you!. Ekte Tantrisk Massasje. ​ Tantrisk massasje er en meget behagelig og avslappende opplevelse. Med milde og myke bevegelser skaper kontakt mellom massør. Vi har også 10 praktikanter i Tantrisk Massasje som tilbyr redusert pris: Oslo, Son, Drangedal, Kongsvinger, Steinkjer, Selje, Ålesund, Nordfjordeid. Les mer om. kontaktanonse tantra massasje

Kontaktanonse tantra massasje - Odda

Deler av massasjen var overfladisk og lett, og så var det noen trykkpunktgreier som var vonde og helt tullete. Hun har gått i lære hos den jeg har hatt best opplevelser med. De opplyser ikke om pris, men etter å ha spurt to ganger er svaret kr.

Videos

Spa Massage (part 2) Tantrisk massasje er en mystisk reise, en opphøyet form for dyp og intens kontakt mellom to mennesker. Den kan bringe oss i kontakt med våre innerste sirkler. Kompisen har en del erfaring med massasje i ulike varianter, men dette .. Det vil si mere tantra og lignende eller mer på gjensidig kontakt?. Ekte Tantrisk Massasje. ​ Tantrisk massasje er en meget behagelig og avslappende opplevelse. Med milde og myke bevegelser skaper kontakt mellom massør.

0 thoughts on “Kontaktanonse tantra massasje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *